Szakmai életrajz Alkotói területek Díjak, kiállítások Publikációk Friss hírek megrendelés, vásárlás - Cím English version Deutsche Version
Alkotói területek
Környezeti, Köztéri szobrok
Belsőépítészeti plasztikák
Virtuális filozófia
Nonfiguratív plasztikák
Világító plasztikák
Kétdimenziós faliképek
Torzók

Mint az életrajzból is kitűnik, 26 éves művészeti pályafutása illetve képzése során soha nem a művészeti ágak közötti határok, hanem épp ellenkezőleg az azok közötti átjárás és összefüggések érdeklik. Designer diplomája után közvetlenül egy színházi előcsarnok falára készített egy 70m 2-es fotógrafikát egy kötéltáncos lány mozgását körbefotózva. Ugyanide tervezett egy fénypont kijelzéses üveg-rozsdamentes acél falióra plasztikát.

Sohasem egy bizonyos műfaj elvárásainak rendelte alá a művészeti feladatait, hanem a kihívásnak legmegfelelőbb műfajt választotta.

Építészekkel dolgozva, nagyléptékű üvegplasztikákkal egészít ki, belső és külső tereket. Vonzódik a land-art és üvegplasztika együttes alkalmazása felé.
A park tervezéshez az environment felfogásában alkot, az építészethez szervesen kapcsolódó filozófiájú térplasztikákat.

Alkotói habitusához a köztéri szobor léptéke áll legközelebb, ahol a környezet természetes és épített elemei inspiratív erővel bírnak munkájára.

Belsőépítészeti plasztikáit az adott építészeti tér sajátosságaihoz, egyedi invenciók alapján hozza létre.
Autonóm szobrászati munkáival folyamatosan jelöl ki, önmagának megoldandó plasztikai feladatokat, amelyeket az üveg végtelen lehetőségeit kikutatva old meg.
Munkáiban elsősorban az intellektuális szobrászi megközelítés a döntő szempont és csak ennek körvonalazása után dönt a gondolatisághoz legmegfelelőbb anyag és technika kiválasztásáról. Ezen az úton jut el a nonfiguratív és a virtualitás filozófiájára épülő szobor terveihez.

Alkotói módszerére a gyors és friss, kreatív koncentrálás jellemző. A mű elkészültének utolsó pillanatáig együtt él a feladattal.

Világító plasztikái elsősorban szobrok, melyek elviselve egy minimális technikai beavatkozást, különös erővel, a fénnyel gazdagodva válnak a tér részévé. Filmes képességeit kamatoztatva hoz létre az üveg és a fém karakterét kiemelő fény-effektusokat.
Kétdimenziós, reliefszerű murális munkái a táblaképek, grafikák területéhez adnak az üvegből eredő, és csak azzal előidézhető, grafikai finomságokat, felületeket.

A két dimenzióból minimálisan kiemelkedő, de a körbejárhatóságot idéző torzói a női test végtelen plasztikai gazdagságának kristályszerű téri megjelenései. A héjszerű test részletek megállított mozdulat-pillanatok, melyek áttetszőségük okán nem vesznek el a tér teljes élményéből.

Terveivel megjelenik nemzetközi pályázatokon és szimpóziumokon. Az U.I.A . által kiírt, "Építészet és víz" című pályázaton témavezetőként vett részt építész kollégákkal. Témavezetője volt egy tervező team-nek, a dél-afrikai Pretoria Freedom Park és Emlékhely pályázat építészeti, szobrászi tervezésében (Budinszky Dóra és Takács Nóra építészekkel).


A honlapon megjelenő alkotások és tervek szerzői jogi védettség alatt állnak.